3 Mayıs 2011 Salı

AYDIN DOĞAN KARİKATÜR YARIŞMASINA GÖNDERDİĞİM BİR ÇİZİMİM...


2 yorum:

Kürşat Zaman dedi ki...

ismail kar'ın sitesine bir açıklama yapmışsın bugün okudum.
Zaten o karikatürün yayınlandığı tarih ve AD'nin son katılım tarihi belli.Endişelenip o siteye açıklama yapmana bile gerek yoktu.
ismail kar bir ay evvel similar konusunda(antalya turizm),benim fikrimi hiç almadan facebook ortamında beni hırsız konumuna düşürmüştü.Aslında bana iyilik yaptı,daha fazla çiziyorum o zamandan beridir...
Sanırım bu gibi durumlarala karşılaşmaktan çekindin haklı olarak.
Eline sağlık karikatür güzel olmuş.
(Yanlız aklımda kalan bir karikatür var AD'de görmüştüm yıllar önce;Bir kafa çizilmiş ,gözlerin yerinde video, kulağın yerinde de audio yazıyordu.Soket delikleri var.
Senin düşündüğünle yakın mantıkta diyebilirim.Ama tabi o biraz daha farklı,teknolojinin hayatımızdaki yerini yansıtıyordu,
seninki internetle ilgili.
Göüşmek üzere.

MURAT GÖK dedi ki...

sevgili Kürşat,teşekkür ederim ilgine,
tarihler belli evet,ama aylar sonra iş değişir.sonradan dert anlatmak daha zor.AD albümede girmeyebilir vs. aslında SİMİLAR ın ,bu gibi tesadüflerlede dolu olduğunu göstermek istedim...çekinme konusu evet büyük bir kesim ,bana farklı gözle bakıyor.yinede bu camiada eserlerimle tutunmaya çalışıyorum.o yüzden biraz daha dikkat li olma gereği duyuyorum..italya lı çizer bu eserle ödül almış.iş bitmiş.
ve kendi karikatürmü bir nevi ekarde ettim.tabi aslında bugün çizmlerin çoğu ,şekilsel olarak benziyebiliyor..video soket ,ve çağımızın et işareti. görüşmek üzere..